Kies een provincie

Lichaamsverzorging algemeen - Provincie Brabant

's Gravenmoer - Welten Beautycentre

is een onderdeel van Welten Fysio-fitcentre. Welten BeautyCentre biedt u de keuze uit diverse zeer aantrekkelijke dagarrangementen, zoals een Thalasso arragement, een Hydro arrangement en een Valmont arrangement. Tijdens een dagarrangement zijn een warme driegangen lunch, de drankjes, gebruik van badjas, handdoek en slippers inbegrepen.
Welten Beautycentre

's-Hertogenbosch - Beauty Centre Jolanda

Ons team van schoonheidsspecialisten biedt u diverse gezichts- en/of lichaamsbehandelingen. Ook zijn wij gespecialiseerd in acne, camouflage, electrisch ontharen, semi-permanente make-up voor eyeliner(s), wenkbrauwen en lippencontour, en diverse massages. Verder zijn diverse dagarrangementen mogelijk.
Beauty Centre Jolanda

's-Hertogenbosch - Deshima Saunacultuur

Hier worden de eeuwenoude tradities van Japans genieten in ere gehouden. Begin vorige eeuw maakten Nederlanders voor het eerst kennis met de sauna's, de ontspanning, de massages, de baden en de complete zuivering van lichaam en geest in Japan. Hernieuw de kennismaking bij Deshima in 's-Hertogenbosch.
Deshima Saunacultuur

Eindhoven - Beautiek Eindhoven

Verwen Arrangementen; halve dag maar ook dagarrangementen. Bedoeling van alle arrangementen is algehele ontspanning, comfort en gezelligheid. Wij hebben "kant en klare" arrangementen aan te bieden, maar u kunt ook uw wensen voor een eigen arrangement kenbaar maken!
Beautiek Eindhoven

Eindhoven - Thermen Prinsejagt

Een sauna die volop in ontwikkeling is. Zeer fraai zijn de buitencabines voorzien van openhaard en lichttherapie met uitzicht op de sfeervolle tuin met buitenzwembad. Opvallende details: Gezellige moderne rustruimte, veel kunst, grote niet rokersruimte, uitgebreide keuken, attent personeel en een beautyarrangement voor fl 195,-.
Thermen Prinsejagt

Eindhoven - Thermen Tristar

Wie zich zo nu en dan durft af te zonderen van de alledaagse drukte, doet er het beste aan om hier tot volledige ontspanning te komen en nieuwe frisse energie op te doen. U komt helemaal tot uzelf in een rustieke en aantrekkelijke ambiance die voorzien is van alle denkbare gemakken voor de totale lichaamsverzorging.
Thermen Tristar

Helmond - Sauna & Beauty Centre LaSarel

is een luxueus Beauty Center gelegen in een villawijk, dichtbij de snelweg naar Eindhoven, in een schitterende omgeving. Of u nu komt voor de sauna, een beautybehandeling, een combinatie van beide of voor een van de vele arrangementen, wij zorgen ervoor dat u zich hier vanaf het eerste moment thuis zult voelen.
Sauna & Beauty Centre LaSarel

Rosmalen - De Thermen Rosmalen

ligt in het hartje van Rosmalen, 3 minuten autorijden vanaf 's Hertogenbosch en op ongeveer 30 minuten vanaf Nijmegen. Ruimte, rust, zorgzaamheid en vakmanschap maken van dit luxe Sauna- en Thalasso-centrum een ideale plek voor totale ontspanning en voor stimulering van het zelfherstellende vermogen van uw lichaam.
De Thermen Rosmalen

Son - Thermae Son

In de sfeervolle, rustgevende entourage van de Oud Egyptische cultuur kunt u bij ons heerlijk genieten van de uiteenlopende saunafaciliteiten, de expertise van onze schoonheidsspecialistes, hairstylisten, masseurs en voetzonereflextherapeuten. Het menu van onze meesterkok zorgt ervoor dat u ook op culinair gebied niets ontbreekt.
Thermae Son

Tilburg - Healthcity Heuvelpoort

Het beauty center van Healthcity is een uniek onderdeel binnen de Healthcityformule. Zowel leden als niet leden kunnen gebruik maken van het uitgebreide pakket aan diensten dat deze afdeling te bieden heeft. Het beautycentrum heeft naast 2 schoonheidsalons diverse ruimtes voor pakkingen en massages, pedicure en manicure. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een hydromassagebad of een infraroodkuur.
Healthcity Heuvelpoort

Vlijmen - Aesthetic Team

Met een team van ervaren specialisten heeft Aesthetic Team een uitstekende naam opgebouwd als een van de meest professionele en klantvriendelijke organisaties op het gebied van plastische en esthetische chirurgie in Europa.In Villa Wagenberg worden liposculpture-, laserontharing- en couperosebehandelingen uitgevoerd.
Aesthetic Team
2004 De Beautygids.com Opmerkingen of Suggesties