Kies een provincie

Lichaamsverzorging algemeen - Provincie Zuid-Holland

Gorinchem - BodyEsthetics

In onze exclusieve Wellness & Beauty Instituut BodyEsthetics kunt u terecht voor complete gezicht- en lichaamsverzorgingprogramma's voor balans tussen lichaam en geest. We helpen u op een natuurlijke manier terug naar een mooi, strak en gezond lichaam want innerlijke en uiterlijke schoonheid is een geheel!
BodyEsthetics

Leiden - Figurella

Hét instituut speciaal voor vrouwen! Denkt ú weleens: Eigenlijk heb ik last van overgewicht, hier en daar zouden er wat centimeters af mogen, mijn huid en spieren verslappen.....dan is het tijd contact op te nemen met Figurella. Wij bieden u garantie op een goed figuur.
Figurella

Naaldwijk - Fit Sauna en Beauty Center Avilas

Het saunagedeelte bestaat uit een complete schoonheidssalon, een grote sauna, stoombad, royale relaxruimte, zonnebanken, dompelbad, ruim voetenbad, bar en een fraai zwembad met borrelbaden en een zonnetuin. Arrangementen en behandelingen mogelijk op afspraak.
Fit Sauna en Beauty Center Avilas

Papendrecht - Sauna Thermen Papendrecht

Beschikt over saunacabines, een stoombad, voetenbad, whirlpool, 220 m² groot zwembad, beauty afdeling, zonnecentrum, bar en restaurant. De beauty afdeling van Thermen Sauna Papendrecht biedt u een compleet en gevarieerd pakket op het gebied van ontspanning, lichaam - en gezichtsverzorging. Diverse arrangementen mogelijk!
Sauna Thermen Papendrecht
2004 De Beautygids.com Opmerkingen of Suggesties