Kies een provincie

Lichaamsverzorging algemeen - Provincie Overijssel

Deurningen - Saré Sauna-Beauty

Saré is een oase van rust, gastvrij en bovendien ruim van opzet (5 sauna's, 1 infraroodcabine, "tecaldarium" met ligplateau, binnen en buiten whirlpool, dompelbad met scherfijs, buiten-dompelbad, verwarmd buiten-zwembad (6x17 m.), 2 stoombaden met sterrenhemel, een luxe beautycenter (Guinot) en een exclusieve kapsalon (Sebastian).
Saré Sauna-Beauty

Deventer - Loëlle Institut de Beauté

Loëlle is een sfeervol schoonheids-instituut midden in het bruisende hartje van Deventer. Bij Schoonheidsinstituut Loëlle staat u centraal en wordt u heerlijk in de watten gelegd. Voor een klein half uurtje uw handen en nagels laten verzorgen. Voor een paar uur een verjongende en vitaliserende gezichtsbehandeling. Of voor een hele dag, tijdens een compleet verzorgd arrangement helemaal tot uzelf komen.
Loëlle Institut de Beauté

Deventer - Beautycentre Salon Mirjam

is kleinschalig van opzet, wat betreft het idee van een Beautyfarm. U kiest voor gezelligheid, aandacht en kwaliteit, met het accent op schoonheidsverzorging. Persoonlijke aandacht en optimale sfeer zorgen voor gezonde ontspanning wat huidverzorging en onze arrangementen zo compleet maken.
Beautycentre Salon Mirjam
2004 De Beautygids.com Opmerkingen of Suggesties